×

Saldo en geldigheid

Hoe werkt het?

Wat leuk dat je DE Cadeaukaart gekregen hebt!

Nu vraag je je natuurlijk af wat je saldo is, tot wanneer je cadeaukaart geldig is en hoe en waar je je cadeaukaart kunt verzilveren. Volg de onderstaande stappen om je DE Cadeaukaart te gebruiken.

DE Cadeaukaart is standaard drie jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

 

1.  Check je saldo en verloopdatum

Op de achterkant van je cadeaukaart of op je digitale gift vind je jouw unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit deze pincode achter een beschermlaagje welke je dient weg te krassen. Voer je kaartcode en pincode in op deze website. Je ziet dan direct je saldo en de verloopdatum. 

tulp.png

2.  Ga naar een winkel bij jou in de buurt

DE Cadeaukaart is te besteden bij meer dan 5.000 (online) winkels in heel Nederland of wissel DE Cadeaukaart in voor een Decathlon of Zalando cadeaukaart. Bekijk hier waar je allemaal terecht kunt met DE Cadeaukaart:

 

Acceptanten
2_afbeelding_pasjes_klein.png_v2.png

3.  Betaal met jouw cadeaukaart

Maak een keuze uit het assortiment en betaal met je cadeaukaart of digitale gift. Wanneer je de digitale variant van DE Cadeaukaart hebt, dien je deze geprint mee te nemen om te gebruiken als betaalmiddel. 

Is het door jou gekozen product goedkoper dan het saldo op je cadeaukaart? Dan blijft het resterende saldo natuurlijk op je cadeaukaart staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op je kaart lager? Dan kun je het restant bijbetalen.

Veel plezier en geniet van je aankoop met DE cadeaukaart!

molen_groot.png